x

QUIZ: Test din viden om ”Bæredygtige byer”

Vores byer, både de større og de mindre, er præget af kraftige forandringer. Klimaforandringer, nye handelsmønstre, erhvervsstrukturer og teknologier, som grundlæggende ændrer byernes økonomiske grundlag, arbejdsmarkedet og det sociale og kulturelle liv. Test din viden om, hvordan vi arbejder for at understøtte byerne og vind spændende præmier.

Om vores fokusområde: Bæredygtige byer

Vores byer, både de større og de mindre, er præget af kraftige forandringer. Nye handelsmønstre, erhvervsstrukturer og teknologier, som grundlæggende ændrer byernes økonomiske grundlag, arbejdsmarkedet og det sociale og kulturelle liv. Mange større byer vokser, mens mange mindre byer skrumper. 

Byerne udfordres desuden af klimaforandringer med voldsomme skybrud og stigende havvand. Samtidig er byerne en central aktør i at begrænse CO2-udledningerne. Det kræver, at byerne har viden og redskaber til omstillingen til en mere bæredygtig udvikling. Vi arbejder for at understøtte byens rolle som dynamo for hele samfundets udvikling på et bæredygtigt grundlag.

Mere om Bæredygtige byer

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i quizzen senest søndag den 10. april 2022. Så er du med i lodtrækningen om bøgerne ”Sommerlandets Arkitektur” af Nan Rosenkilde eller ”Et forsvar for storbyen” af Simon Kjær Hansen. Vi har støttet udgivelsen af begge publikationer. 

Læs mere om præmierne

 Vi udlodder i alt 30 præmier. I slutningen af quizzen skal du vælge hvilken præmie, du ønsker, hvis du udtrækkes som vinder.

Konkurrencebetingelser

  • Konkurrencen er for medlemmer af Realdania.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 10. april 2022. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 11. april, hvorefter vinderne får direkte besked via mail.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.