x

National fitnesskæde flytter ind i BLOX

Pressemeddelelse

19. september 2017

BLOX – et af Realdanias store byggerier og udviklingsprojekter i København – har fået endnu en lejer. Der er nu skrevet kontrakt med fitness dk, som skal drive fitnesscenteret i BLOX.

BLOX i København skal være med til at skabe nyt liv og et helt nyt sted at mødes i kvarteret omkring Vester Voldgade og havnefronten. Det er et byggeri med flere funktioner af høj arkitektonisk kvalitet. En af mange funktioner i BLOX er et fitnesscenter, som fitness dk skal drive.

 

Vi skaber i BLOX en bæredygtig destination i København. For alle københavnere, danskere og andre besøgende. I den sammenhæng er aftalen med fitness dk med til at udleve vores ønske om, at BLOX også er et sted for sundhed og bevægelse. Fitnesscenteret ligger placeret så det hænger sammen med et af de rekreative byrum og træningsfaciliteter omkring BLOX. Centret får ind- og udgang lige på den nye løbe rute i Københavns havn - Havneringen. Fitnesscenteret vil trække folk til området og være med til at styrke livet her. På den måde bringer vi by og havn bedre sammen - og det er BLOX store vision”.

Peter Fangel Poulsen

Projektchef, Realdania By & Byg

”BLOX er en meget interessant placering for os, da vi lægger vægt på at tilbyde unikke og attraktive træningsoplevelser, som ikke findes andre steder i lokalområdet, og vi forventer, at denne helt unikke beliggenhed, tæt ved og med udsigt over havnen vil være et plus for vores medlemmer”, forklarer Jakob Hansen, administrerende direktør i fitness dk og forsætter ”Vores medlemmer er altafgørende for vores succes, og medlemmernes tilfredshed afhænger i høj grad af inspirerende faciliteter. Derfor har vi stort fokus på hele tiden at optimere vores centre og træningstilbud. Og så er vores uddannede instruktører og personlige trænere med til at give markedets bedste, personlige træningsoplevelse”

I BLOX vil fitness dk’s medlemmer - udover den helt specielle beliggenhed - også få adgang til markedets bedste udstyr og en indretning udover det sædvanlige. Eksempelvis vil der være nye cykler fra Tomahawk til watthungrende spinningentusiaster, et fedt CROSS-område langs havnekajen og selvfølgelig en masse spændende og inspirerende hold. Der bliver også mulighed for at træne med det kvalitets udstyr og i faciliteter, som man kender fra andre fitness dk centre.

Realdania By & Byg er bygherre på BLOX, og projektchef Peter Fangel Poulsen siger: ”Vi skaber i BLOX en bæredygtig destination i København. For alle københavnere, danskere og andre besøgende. I den sammenhæng er aftalen med fitness dk med til at udleve vores ønske om, at BLOX også er et sted for sundhed og bevægelse. Fitnesscenteret ligger placeret så det hænger sammen med et af de rekreative byrum og træningsfaciliteter omkring BLOX. Centret får ind- og udgang lige på den nye løbe rute i Københavns havn - Havneringen. Fitnesscenteret vil trække folk til området og være med til at styrke livet her. På den måde bringer vi by og havn bedre sammen - og det er BLOX store vision”.

fitness dk går i løbet af september i gang med at indrette deres lokaler i BLOX. fitness dk åbner i foråret 2018.

Kontakt

Marketingchef Marianne Frandsen, fitness dk, tlf.: 20 81 51 91
Projektchef Peter Fangel Poulsen, Realdania By & Byg, tlf.: 29 69 52 61
Kommunikationsansvarlig, Heidi Meier Bach, BLOX, tlf.: 26 80 35 03