x

Vi er nødt til at tale om vores historiske bygningers klimaaftryk

Klimabelastningen fra vores eksisterende bygninger skal ned, men hvordan undgår vi at miste de kvaliteter, der er med til at give dem lang levetid? Hør mere på Building Green i Aarhus.

Arrangementet er afholdt

Dato
15. juni 2022

Tidspunkt
kl. 11.15 — kl. 12.00

Adresse
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Arrangør
Realdania på Building Green

Adgang for alle

Vi er nødt til at tale om vores historiske bygningers klimaaftryk

Hvordan kan vi skabe klimabesparelser ved at bevare og renovere bygninger med særlige kvaliteter – og samtidig styrke eller forny de arkitektoniske og kulturhistoriske værdier?

Claus Bjørn Larsen

Hvordan finder vi frem til de reelle CO2-besparelser og ikke blot pæne beregninger? Hvilke nye materialer er der behov for til vores gamle bygninger? Og hvad vil et klimafokus betyde for vores opfattelse af, hvad der er smukt? 

Oplægget tager udgangspunkt i Realdanias kampagne 'Bygningskultur og Klima', der undersøger, hvordan vi kan skabe klimabesparelser ved at bevare og renovere bygninger med særlige kvaliteter – og samtidig styrke eller forny de arkitektoniske og kulturhistoriske værdier.

Læs mere om kampagnen 'Bygningskultur og Klima'

Vær med til Building Green i Aarhus d. 15. juni, når vi i selskab af eksperter tager hul på debatten: 'Vi er nødt til at tale om vores historiske bygningers klimaaftryk'. 

Her kan du bl.a. høre Signe Sand, arkitekt og  rådgiver for Rådet for Grøn Omstilling, Lars Autrup, direktør i Arkitektforeningen, og Thomas Waras Brogren, projektchef for Bygningskultur og Klima i Realdania. 

Arrangementet er gratis og finder sted på Building Green Aarhus i Centralværkstedet den 15. juni kl. 11.15 på Main Stage. 

Alle er velkomne.

 

Om Building Green Aarhus
Konferencen Building Green Aarhus løber af stablen over to dage, den 15.-16. juni 2022, og sætter fokus på bæredygtige valg i byggebranchen, herunder transformation, materialer og bynatur.

Se det fulde program for Building Green Aarhus

Tilmeld dig til konferencen - det er gratis