x
Nye rammer for fællesskaber:

Nye rammer for fællesskaber: Se årets mest læste nyheder og udgivelser

Nyhed 21. december 2023

Seniorbofællesskaber, Underværker og steder vi mødes - se hvad der blev de mest læste nyheder og udgivelser inden for temaet 'Nye rammer for fællesskaber' på realdania.dk i 2023

Året går på held, og i den forbindelse har vi samlet de mest læste nyheder og publikationer inden for vores mål om at skabe nye rammer for fællesskaber. Kig med og se, om du har fået det hele med i året, der er gået.

Mest læste nyheder - Nye rammer for fællesskaber

Søg støtte til at udvikle fællesskaber og mødesteder for ældre

Frem til den 24. januar 2024 kan man søge støtte hos den filantropiske forening Realdania til at udvikle mødesteder, der giver ældre mennesker bedre muligheder for at tage del i det lokale liv og fællesskab. Målet for indsatsen ”Steder vi mødes” er at medvirke til at give bedre adgang til fællesskaber og derigennem bidrage til at modvirke ensomhed hos ældre mennesker.

Søg støtte til at udvikle fællesskaber og mødesteder for ældre

Rekordår for antal nye boliger i seniorbofællesskaber i Danmark

I 2022 slog 24 nye seniorbofællesskaber dørene op med knap 1.000 nye boliger. Også 2023 tegner til at blive et år, hvor flere og flere ældre får mulighed for at flytte ind i et fællesskab, da 27 nye seniorbofællesskaber med i alt 1.376 nye boliger er planlagt til at åbne. Det viser en ny kortlægning fra den filantropiske forening Realdania.

Rekordår for antal nye boliger i seniorbofællesskaber i Danmark

Realdania søger rådgivere til kampagnen Underværker

Rådgivere med blik for innovative og bæredygtige løsninger inden for arkitektur og landskabsdesign kan nu søge om at blive prækvalificeret til at rådgive ildsjæleprojekter i Realdanias kampagne Underværker. Frist for ansøgning er den 23. oktober.

Realdania søger rådgivere til kampagnen Underværker