x

Hør om strategisk byledelse i Kanalbyen ved Lillebælt

Pressemeddelelse 7. april 2017

Strategisk ledelse af byudvikling er på dagsordenen, når Realdania og Realdania By & Byg inviterer alle interesserede til ”Realdania To Go”-møde midt i et af Realdanias store arealudviklingsprojekter, Kanalbyen i Fredericia.

Det foregår onsdag den 19. april 2017 kl. 15.00-17.30 på Restaurant Oven Vande. Her bliver der god mulighed for at deltage i dialogen og debatten om strategisk byledelse i praksis og samtidig komme helt tæt på et levende eksempel på byudvikling med et strategisk sigte.

På mødet fortæller filantropidirektør Anne Skovbro om behovet for strategisk byledelse i kommunerne i dag, og adm. direktør Peter Cederfeld fortæller om Realdania By & Bygs engagement i by- og arealudvikling og indsatsen for at opsamle og formidle viden. 

Chefkonsulent Claus Ravn fra Realdania By & Byg tager et spadestik dybere og fortæller med udgangspunkt i publikationen ”Strategisk ledelse af byudvikling” om fire modeller for, hvordan kommuner kan engagere sig proaktivt i byudvikling med strategisk sigte - og giver konkrete eksempler på, hvordan danske kommuner har grebet udfordringen an.

Oplev Kanalbyen

Endelig fortæller projektdirektør Tim E. Andersen fra arealudviklingsselskabet FredericiaC om Kanalbyen ved Lillebælt som et eksempel på byudvikling med en strategisk tilgang.

Her bliver der også tid til en rundtur på projektområdet, hvor den første kanal er anlagt, og det første boligbyggeri er ved at tage form.

Tilmelding

Tilmelding til arrangementet sker ved at sende en mail med oplysning om navn, titel, organisation og e-mail til chefsekretær i Realdania By & Byg Irene Weiss Pedersen på iwp@realdaniabyogbyg.dk.

Se også publikationen ”Strategisk ledelse af byudvikling”