x

Going Dutch: Protecting urban areas in times of climate change

Video

Dato
23. marts 2021

Længde
38 m 52 s

Webinar med Marleen van Rijswick, professor i European and Dutch Water Law og Director of Utrecht Universty Centre for Water, Oceans and Sustainability Law.

Holland har mange års erfaring med beskyttelse af byområder mod oversvømmelse fra hav og floder. Klimaforandringerne tvinger imidlertid til nytænkning af eksisterende strategier. Der er behov for at kunne se bredere og mere koordineret på klimatilpasning, arealanvendelse og byplanlægning for at kunne sikre en bedre beskyttelse af landet.

Nu kan du blive klogere på erfaringerne fra Holland, når vi byder velkommen til webinar med Marleen van Rijswick, som er professor i European and Dutch Water Law og Director of Utrecht Universty Centre for Water, Oceans and Sustainability Law.

Webinaret er på engelsk og blev afholdt 23. marts. 

Webinaret er det femte i en række af planlagte webinarer med fokus på byer og havvandsstigninger. Webinarerne er en del af vores indsats ’Byerne og det stigende havvand’, hvor vi har etableret et vidensnetværk sammen med Københavns Universitet - University of Copenhagen, DTU - Technical University of Denmark og Arkitektskolen Aarhus. Netværket skal skabe og dele ny viden og forskning i klimascenarier, risikominimering og byudvikling.