x

Realdania Debats medlemsundersøgelse - præmier og betingelser

Realdania Debats medlemsundersøgelse

Undersøgelsen skal hjælpe os til at forbedre vores medlemsaktiviteter, og derfor vil vi meget gerne høre om din oplevelse – uanset, hvor aktivt et medlem du er. Alle besvarelser er anonyme. Vi stiller 20 gavekort á 500 kr. på højkant blandt alle, der ønsker at være med i lodtrækningen. Gavekort kan frit vælges blandt f.eks. Den Blå Planet, Vadehavscentret, Naturkraft, Vendsyssel Teater, Louisiana og mange, mange andre steder, som Foreningen Realdania har støttet gennem årene. 

Mere om dine medlemsfordele

Sådan deltager du i lodtrækningen

Hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen om gavekort, kan du i slutningen af undersøgelsen vælge, hvilken præmie, du gerne vil modtage, hvis du bliver udtrukket som vinder. Alle præmier består af et gavekort på 500,- kr. til den valgte attraktion. Se oversigten over præmier nederst på siden. Husk at indtaste din e-mailadresse, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder. 

Betingelser for at deltage i lodtrækningen

  • Undersøgelsen og lodtrækningen er for medlemmer af Realdania, der har deltaget i spørgeskemaundersøgelsen om medlemskab af Realdania.
  • Alle vindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt du har opgivet den korrekte e-mail i undersøgelsen. 
  • Sidste frist for at deltage i undersøgelsen og lodtrækningen er fredag den 9. september 2022. Udtrækningen af vindere finder sted mandag den 12. september 2022, og vinderne får direkte besked via mail samme dag. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen accepterer du ovennævnte konkurrenceregler. 

Præmier

Vi udtrækker 20 vindere af gavekort á 500 kr. blandt alle, der ønsker at deltage i lodtrækningen. Gavekort kan frit vælges blandt følgende attraktioner: